Четвърти ден операцията на руснаците при Киев е в застой.

...
Четвърти ден операцията на руснаците при Киев е в застой.
Коментари Харесай

Войната в Украйна, ден 12: Подготвя се плацдарм и удар с ракети Точка-У на Киев, атака и срещу Одеса

Четвърти ден интервенцията на руснаците при Киев е в застой. Руснаците настояват, че украинците са разрушили насипи и са наводнили огромна част от терена северно от столицата. Украински бойци не престават подсилването на отбраната към Киев, като са изкопали окопи, блокирали са пътища и са засилили координацията си с гражданската защита. Украинската войска предприе тези дейности, откакто съветските сили бомбардираха близките региони и нападнаха близки градове и села. В Киев струпват чували с пясък и слагат бетонни плочи.

В Харков обаче ударите не престават интензивно. На фотографията: Останките от Новосалтовския пазар. Тази вечер бе ударена и ТВ кула на Харков.

Цялата основна улиа ва Одеса Дерибсовске е с противотанкови загражденияв очакване на офанзива на морски съветски десант.

Телевизионният канал " Украйна 24 " сподели войник от полка " Азов " на Националната армия, който съобщи, че съветските и проруските сили, които са обкръжили пристанищния град, чието население е към 400 000 души, не престават да обстрелват регионите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР