Четвърти бразилец е бил пред трансфер в Лудогорец в последните

...
Четвърти бразилец е бил пред трансфер в Лудогорец в последните
Коментари Харесай

Лудогорец бил близо до още един бразилец

Четвърти бразилец е бил пред трансфер в Лудогорец в последните дни на пазара, само че в последния миг договорката е пропаднала. Става дума за централния бранител Виктор Мендеш, който е благосъстоятелност на Атлетико Минейро, написа изданието Globo.com. 
 Лудогорец завладя върха за едно полувреме във Враца и към този момент гледа към Бетис Лудогорец завладя върха за едно полувреме във Враца и към този момент гледа към Бетис
Така Мендеш е пропуснал опцията да се причисли към Густаво Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике, които бяха купени от „ орлите “ единствено преди няколко дни. Причината за проваления трансфер на Виктор Мендеш е закъснение в издаването на работната виза на бранителя за България. Атлетико Минейро и Лудогорец се пробваха да ускорят нещата, като включиха даже бразилското консулство в България, само че просто е нямало време договорката да се реализира. Трансферният прозорец в България затвори на 6 септември. 

В момента 23-годишният Мендеш играе чартърен в Жувентуде до края на сезона в Бразилия. Той е изиграл 9 мача, в които е вкарал 1 гол. Възможно е Лудогорец да притегли въпросния футболист през зимата. Иначе Виктор Мендеш е бил в школата на Сантос, а играе за Атлетико Минейро от 2019 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР