Четвърти арест за Доналд Тръмп за по-малко от 6 месеца.

...
Четвърти арест за Доналд Тръмп за по-малко от 6 месеца.
Коментари Харесай

Четвърти арест за Тръмп: Бившият президент се предаде на властите в Джорджия

Четвърти арест за Доналд Тръмп за по-малко от 6 месеца. Бившият президент на Съединените щати се съобщи на управляващите в Джорджия по отношение на обвиняването против него, че се е опитал да анулира загубата си на изборите през 2020 година в щата. 

Това е третото явяване на някогашния президент за четири месеца като обвинен

Tръмп се съобщи довечера в пандиза в окръг Фултън при засилени ограничения за сигурност. Като прекара в него към 20 минути. Процедурата по арест в Джорджия е по-различна от предходните три в Ню Йорк, Маями и Вашингтон, които наблюдавахме по-рано тази година. Този път Тръмп беше сниман и регистриран в пандиза в Фултън.

Това е невиждан миг в историята на Съединените щати, като Тръмп се трансформира в първия някогашен или сегашен американски президент, който е сниман и регистриран в затвор. Тръмп популяризира фотографията в профила си в обществените мрежи и под нея написа: „ Никога не се предавай “. Той беше пуснат под гаранция на стойност 200 000 $.

Разследващите настояват, че са налице опити за рекет

Адвокатът на Тръмп съобщи, че той е почтен по всички повдигнати против него обвинявания. Окръжният прокурор на окръг Фултън в Джорджия, която проверява обвиняванията против Тръмп и останалите 18 обвинени, предложи процесът да стартира след по малко от два месеца, на 23 октомври.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР