Четвъртфиналните двойки за първия кръг от плейофите в Националната баскетболна

...
Четвъртфиналните двойки за първия кръг от плейофите в Националната баскетболна
Коментари Харесай

Четвъртфиналните двойки в НБЛ са ясни

Четвъртфиналните двойки за първия кръг от плейофите в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ) към този момент са ясни. Те са Рилски състезател – Академик Пловдив, Балкан – Берое, ЦСКА – Левски и Черноморец – Спартак Плевен.

В четвъртфиналите ще играе се до две победи от три вероятни срещи, като хазаин на първата и възможна трета среща ще бъде тимът с по-предно класиране. Предвидените дати са 2, 5 и 8 май.

Полуфиналите ще се проведат по системата до три победи до пет вероятни мача. Домакин на първите две и възможната пета среща, ще бъде отборът с по-предно класиране. Планираните дати са 12, 14, 17, 19 и 22 май за двойка 2-3 и 13, 15, 18, 20 и 23 май за двойка 1-4.

За трето място в НБЛ ще се играе до две победи от три вероятни срещи сред тимовете, изгубили полуфиналните срещи, като хазаин на първата и възможна трета среща ще бъде тимът с по-предно класиране. Датите са 26, 28 и 31 май.

Финалният плейоф за купата ще продължи до три победи от пет вероятни мача сред тимовете, спечелили в полуфиналните срещи, като хазаин на първите две и възможната пета среща, ще бъде съставът с по-предно класиране. Предвидените дати в календара на НБЛ са 27 и 29 май, 01, 03 и 06 юни.

Четвъртфинални двойки в плейофите:

1-Рилски състезател – Академик Пловдив-8
2-Балкан - Берое-7
3-ЦСКА - Левски-6
4-Черноморец – Спартак Плевен-5





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР