Четвъртфиналите на силния WTA 500 турнир в Сан Диего ще

...
Четвъртфиналите на силния WTA 500 турнир в Сан Диего ще
Коментари Харесай

Гоф осигури повторение на финала от Ролан Гарос в Сан Диего


Четвъртфиналите на мощния WTA 500 шампионат в Сан Диего ще ни предложат повтаряне на финала от Ролан Гарос. Няколко часа, откакто Ига Швьонтек победи Кинуен Женг, Коко Гоф също си обезпечи място в топ 8 след 6-4, 4-6, 6-3 в страхотна борба с Бианка Андрееску.

Гоф губеше с пробив в третия сет, само че съумя да реализира обрата и по този начин да подсигурява на почитателите дуел сред нея и Швьонтек. Това ще бъде четвърта среща сред двете като досега полякинята е спечелила и шестте изиграни сета – в Рим предходната година и в Маями и Париж през тази.

В конфликта на две от младите звезди в играта Гоф допускаше пробив във всеки от сетовете против Андрееску, само че откри метод да се възползва от непостоянната игра на канадката. В решителния сет американката бе на точка от това да губи с два пробива, само че измъкна значимия гейм при 0-2 и 15/40. Грешки в офанзивната игра на Андрееску доведоха до връщане на пробива при 3-3. Гоф се възползва от краткотрайното преимущество и проби още веднъж за 5-3, след което постави завършек на мача на личен сервис след 2 часа и 30 минути.

Очаквайте детайлности.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР