Четвърта поредна професионална победа и титла за Албена Ситнилска в

...
Четвърта поредна професионална победа и титла за Албена Ситнилска в
Коментари Харесай

Безпощадна Албена Ситнилска на SFC 10 в Манчестър

Четвърта поредна професионална победа и купа за Албена Ситнилска в категория до 57 кг по разпоредбите на К-1 на първата отвън граница галавечер на Spartacus Fight Championship! 10-ото събитие, проведено от SFC, се организира в Манчестър и основни настоящи лица бяха двете " бижута " на българските бойни спортове - Теодора Кирилова и точно Албена.

След като Кирилова сполучливо отбрани своя шампионски пояс с петата си профи победа - посредством лекарска възбрана за съперничката й Джулиана Паризи преди началото на третия рунд, Албена завоюва по безапелационен метод по точки в главното събитие против италианката Розария ди Бела.


През всичките рундове българката очевидно доминираше и показва по-голямата си класа и по-големия си опит в кикбокса. Шампионските й умения в таекуондото също си проличаха посредством класическите към този момент за нея хайкикове. Именно с подобен тя стартира срещата и още преди да са изтекли 10 секунди повали съперничката си. Последваха още няколко лекции на Албена с десен хайкик, като в някои случаи тя разнообразяваше и със спининг-хайкик.

Италианката пробваше да покачва темпото и да тормози Ситнислка с летящи колена, само че водещата дясна ръка на Албена я срещаше много пъти и я пращаше на земята още веднъж. Реферът на кръга отброи нокдаун в интерес на българката единствено в първия рунд, а макар че тя не можа да реализира нокаут, не остави никакви подозрения в превъзходството си в продължение на всичките пет рунда.Това е четвърта победа на профи кръга под патронажа на SFC през 2019-а за Албена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР