Четвърт тон вафли ще раздаде основният спонсор на 100% Power

...
Четвърт тон вафли ще раздаде основният спонсор на 100% Power
Коментари Харесай

Раздават четвърт тон вафли на 100% POWER Maча на звездите

Четвърт звук вафли ще раздаде главният спонсор на 100% Power Мача на звездите, компания „ ПРЕСТИЖ 96”, в неделя, 22 април в Арена „ Ботевград”. Най-големият прозводител на сладки произведения в България ще зареди със 100% POWER сила освен играчите, само че и почитателите пристигнали на звездното баскетболно шоу.

От на следващия ден, билетите за събитието онлайн в мрежата на Ивентим ще бъдат на цена 7 лева, само че особено за почитателите, които си закупят скъпите хартийки директно или по време на утрешната среща сред Балкан и Левски Лукойл на място в Арена " Ботевград ", ще могат да употребяват остарялата цена от 5 лева

„ Тази година ще се опитаме да създадем един подарък за 15-тата годишнина на 100% Power Мача на звездите, който, несъмнено, почитателите ще би трябвало да си извоюват. Някой от последователите на баскетбола ще получи шанса да стреля от центъра на игрището и да завоюва лек автомобил, а за нас ще е наслаждение да дадем такава премия на феновете”, разкраза организационният шеф на събитието Стефан Августинов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Помощник треньорът в тима на „ TOYOTA” Георги Давидов, който е един от първите участници в Мача на звездите, след възобновяването на звездното шоу през 2004 година, показа: „ Благодаря на всички хора, които са дали своят вот да бъда част от този формат още веднъж. Като играч чаках с неспокойствие Мача на звездите, уповавам се в този момент да е по този начин и за момчетата. Това е един тип самопризнание от почитателите, за това, което си направил през сезона. Целта на мача е да се забавляват хората, да покажеш неща, които в баскетболен мач мъчно можеш да направиш и по тази причина играта е по-свободна, а забалението излиза на напред във времето.”

За първи път в България, и точно в Ботевград, уредниците взеха решение да създадат опит като слагат участниците в състезанието 100% Power Тройки против машина за подаване, което е едно от най-модерните подготвителни уреди, с които разполага Арена „ Ботевград”. Освен всичко това феновете в един от най-баскетболните градове в България ще могат да се насладят на атрактивно показване на двата тима „ TOYOTA” и “CREDIHELP”, за което уредниците от „ СпортЛаб” са подготвили страхотни изненади.

На звездното шоу всички последователи на баскетбола ще имат и опцията на място да си закупят преди малко излязлата на български език биография на един от най-великите баскетболисти за всички времена - Коби Браянт, а всеки който го направи ще получи и безвъзмезден билет за мача. Цената на книгата е 20 лева, а билетите ще бъдат с цена от 7 лева в деня на мача, т.е. почитателите ще получат 35% отстъпка. Както е известно, за първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите дилетанти ще се борят против експерти в трите състезанието – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в състезанията, които ще се включат паралелно със шестимата експертите в борбата за самостоятелните трофеи.

В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена " Ботевград ", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето присъединяване в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е особено за миниюбилея на ALL STAR GAME. Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, само че пък с дълготраен контракт. Фирмата има близо хиляда чиновници, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна. Още едно ново име се появява през тази година измежду сътрудниците на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече тимовете на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача " АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА ". Сред сътрудниците остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР