Четирите украински области, които Русия анексира, са под защитата на

...
Четирите украински области, които Русия анексира, са под защитата на
Коментари Харесай

Кремъл: Анексираните украински области са под ядрена защита

Четирите украински области, които Русия анексира, са под отбраната на нейния нуклеарен боеприпас. Това обявиха от Кремъл в миг на нараснало напрежение и на фона на предстоящото осъществяване на учения за инспекция на бойната подготвеност на нуклеарните сили от страна както на НАТО, по този начин и от Русия.
Прочетете още
Запитан от кореспонденти дали въпросните райони са под отбраната на нуклеарния чадър на Москва, Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, отговори: " Всички тези територии са неотменими елементи от Руската федерация и те са добре предпазени. Тяхната сигурност се обезпечава на същото равнище, както (това се прави) за останалата част от територията на Русия. "

Кремъл отхвърли съветските въоръжени сили да са употребявали ирански безпилотни летателни апарати при набези в Украйна.

Украинските водачи упрекнаха Русия, че е използвала ирански дронове камикадзе " Шахед-136 ", които се взривяват при удар, при офанзиви против Киев. Няколко фотоси, оповестени в обществени мрежи, демонстрират безпилотни летателни апарати, сходни по форма на иранския модел, които са били употребявани при вчерашното нахлуване в украинската столица.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР