Четирите проруски партии ПП, БСП, Възраждане и Български възход искат

...
Четирите проруски партии ПП, БСП, Възраждане и Български възход искат
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Коалицията „Лукойл” не подкрепи да връщаме 1 лев на българските потребители

Четирите проруски партии Политическа партия, Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и „ Български напредък ” желаят да не престават да изтичат едни 4 милиарда $ през " Газпром " и " Лукойл ", добави Борисов

" Днес следобяд следих нова коалиция - „ Лукойл ”. В Комисията по енергетика обединението „ Лукойл ” - партията на Промяната, Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и „ Български напредък ”, не поддържаха да връщаме един лев на българските консуматори от елементарната нафта и бензина A95. Четирите проруски партии не престават да желаят да изтичат 4 милиарда $ през " Газпром " и неговите дъщерни компании за войната в Украйна и тази експанзия ". Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

" Надявам се в зала да се преодолеят тези спънки. Благодаря на „ ДА, България “ и Движение за права и свободи. За следващ път евроатлантическите партии се откроиха, от една страна ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, " ДА, България " и Движение за права и свободи, въпреки това партиите на " Лукойл, " към този момент една година милиарди изтичат от България в посока на тези компании ", добави Борисов.

" Надявам се Петков да види Сабрутев по какъв начин е дал своя вот в енергийната комисия и се надявам, че Политическа партия ще поддържат в пленарна зала. Защото ние приехме предложение на „ ДА, България “ и едно от предложенията на Движение за права и свободи, извънредно значимо. Диалогични сме, когато става дума за джоба на българина ", разяснява Борисов.

" Напечелили са се тази година ", добави Делян Добрев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР