Четирите месеца, през които Пьотр Гуменник подготвял един от танците

...
Четирите месеца, през които Пьотр Гуменник подготвял един от танците
Коментари Харесай

Рашистите отсвириха фигурист, пързалял се на Рамщайн

Четирите месеца, през които Пьотр Гуменник подготвял един от танците си за новия шампионат на Русия по фигурно пързаляне, наподобява отидоха напразно поради избора на музика. Кратката му стратегия употребява хита Sonne на немската рок група " Рамщайн ", само че това съгласно управлението е " непатриотичен " избор.

Гуменник, който е сребърен медалист от съветския шампионат, не е бил позволен на 16 септември да танцува на тази музика по време на контролните демонстрации, заяви РБК Спорт. В последна сметка се наложило да излезе с миналогодишната си стратегия.

" Матч ТВ " цитира думите на фигуриста, който споделя: " Създадоха се условия, за които не мога да приказвам. Надявам се, че [ситуацията] ще се промени и ще мога да покажа нова стратегия. Без значение кого питах, всички харесваха тази стратегия. Не желаеха да я трансформират, само че трябваше. Разбрах за това ден преди да отпътува за контролните пързаляния. Надявам се, че в бъдеще ще бъде разрешено да се употребява Rammstein ".

На 23 септември същото се случва с 15-годишната Таисия Проскурякова. Тя излиза с къса стратегия на надпреварата " В памет на И. Я. Рабер " в Москва също под звуците на Sonne. Но по-късно песента е отстранена " по решение на треньорския щаб "

Вероника Дайнеко, треньор на Гуменник изяснява, че възбраната идва, тъй като било " непатриотично " да се изпозва " Рамщайн ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР