Четирите гласа на ГЕРБ в Централната избирателна комисия обеща на

...
Четирите гласа на ГЕРБ в Централната избирателна комисия обеща на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев?

Четирите гласа на ГЕРБ в Централната изборна комисия даде обещание на " Демократична България " експремиерът, откакто преди ден съпредседателят на десните Христо Иванов упрекна ГЕРБ и Движение за права и свободи, че блокират присъединяване им в изборите. Реакцията на съпредседателя на Демократична България бе провокирана от отхвърли да се записват листите на дясната коалиция в Стара Загора с електронни подписи. Решението на РИК в града под липите бе подкрепено и от ЦИК.

" Искам да предам на сътрудниците от " Да България ", които се имат за най-големите пазители на закона, само че в действителност, когато касаят други. Разговарял съм с нашите представители в избирителната комисия. Само 4 индивида в изборната комисия са от ГЕРБ. Христо Иванов и Атанасов да знаят, че на следващия ден когато взимат решения 4 гласа ще имат от ГЕРБ да могат да се явят на избори ", съобщи Борисов от град Шипка, където стартира предизборната акция на партията от храма Рождество Христово.
 Борисов: При неприятния Бойко токът беше 70 лв., в този момент е 567 лв. Борисов: При неприятния Бойко токът беше 70 лв., в този момент е 567 лв.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде обещание, че върне ли се ГЕРБ на власт ще дострои започнатите план в инфраструктурата. " Ние си извършвам...

След молебен свещениците благодариха на Борисов за помощта, която е оказал за реставрацията на храма и други църковни обекти. " Те би трябвало да си спонсорират неуспеха на политиката, която водиха 6 месеца. Половин милиард лв. изхарчиха за избори, единствено за 5 дни са умрели 500 българи. Това докара политиката на Румен Радев и Кацаров ", сподели Борисов.

Относно проекта за възобновяване, Борисов се възмути за какво е трябвало толкоз да чакат, " тъй като за това време те вкараха свои лобистки ползи. Една от неприятните вести, за които загатна Борисов е изваждането на санирането, което към този момент ще се прави със съфинансиране. " Вместо да си възобновим блоковете, ние тези пари ще ги дадем за акумулатори и солари ", засегнат е някогашният министър председател. Следващото неприятно нещо, за което приказва Борисов е, че са извадили напоителните системи. " Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев? Аз се удивлявам на наглостта им. Три дни се занимавах по какъв начин се подписва пълномощие, с цел да връчим на нашите хора и да могат да си записват листите. Какво тогава желаят " Да, България "? Просто сме по-добри от тях ", съобщи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР