Четирите часа показания на Иванка Тръмп в сряда почти биха

...
Четирите часа показания на Иванка Тръмп в сряда почти биха
Коментари Харесай

Свидетелство на Иванка Тръмп: Защо липсата на припомняне е обичайна правна стратегия

Четирите часа показания на Иванка Тръмп в сряда съвсем биха могли да бъдат систематизирани в три думи: „ Не не си припомням ".

По-голямата щерка на някогашния президент Доналд Тръмп стана четвъртият член на фамилията, застанал на позиция в гражданско дело за машинация, заведено от основния прокурор на Ню Йорк, който е упрекна господин Тръмп, че е раздул чистото си положение, с цел да получи преференциални заеми от банки.

Подходът на тримата Тръмп преди нея, господин Тръмп и двама от синовете му, Доналд младши и Ерик, варира от натруфен през комичен до очевидно разчувствуван.

Но госпожа Тръмп, която за разлика от тях не е съобвиняем, имаше друга персона на скамейката.

42-годишният мъж поддържаше умерено, строго следено държание, даже когато нервите на юристите и арбитър Артър Енгорон започнаха да пламват. Неизменно учтива, тя се усмихна лъчезарно на съдията и другите правосъдни чиновници, отговаряйки на въпроси с спокоен и от време на време еднообразен глас.

Това беше „ внезапен контрастност “ с това на татко й по-рано тази седмица, сподели професорът по право от университета в Ричмънд Кал Тобиас. „ Тя не се бори със арбитър Енгорон или със съветника на основния прокурор, не прави политически изказвания и се обръща почтително към съдията. “

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР