Четириседмичната инициатива на Kaufland България „Добрата храна е кауза“ продължава

...
Четириседмичната инициатива на Kaufland България „Добрата храна е кауза“ продължава
Коментари Харесай

Kaufland България подкрепя програмата „Готови за успех“ в рамките на кампанията „Добрата храна е кауза“




Четириседмичната самодейност на Kaufland България „ Добрата храна е идея “ продължава с нова задача – програмата „ Готови за триумф “. В интервала от 29 април до 5 май на фокус в брошурата на компанията е жълтият цвят, знак на мозъка и интелекта. Kaufland ще поддържа самодейността „ Готови за триумф “ на фондация BCause и фондация „ Сирак “, като обезпечи стипендии за възпитаници и студенти с отличен триумф.

Мисията на „ Готови за триумф “ е да поддържа отличници, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция. Програмата се реализира от 12 години, като с помощта на нея учениците и студентите стипендианти имат опция да продължат образованието си и да получат поддръжка за старт в кариерата.

Като обществено виновна компания и топ шеф у нас, Kaufland България осъществя и поддържа редица начинания с фокус върху образованието и развиването на човешките запаси. Чрез програмата си за дуално образование и огромната стратегия „ Управители на бъдещето “ компанията акцентира своя дълготраен ангажимент в развиването на младежите в България. В края на предходната година първите дуални възпитаници започнаха работа в два от филиалите на комерсиалната верига. Инициативата „ Управители на бъдещето “ е амбициозна стратегия за подготовка на млади фрагменти на Kaufland. В нея студенти в финален курс или абитуриенти минават през едногодишно образование в разнообразни отдели на компанията в страната и в чужбина, като се приготвят за експертни или управителни позиции в компанията след завършването на обучителния развой.

Четириседмичната акция под надпис „ Добрата храна е идея “ се организира в интервала от 15 април до 12 май. В рамките на самодейността Kaufland предлага на своите клиенти артикули, обединени от един цвят и насочва вниманието на обществото към обществено значими тематики. Кампанията стартира със седмица, отдадена на зеления цвят, по време на която комерсиалната верига обърна внимание на оползотворяването на боклуци от опаковки и сподели своя непрекъснат ангажимент към опазването на околната среда. Последва седмица, отдадена на аления цвят с фокус към обществено значимите дела на Български червен кръст (БЧК).

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР