Четириногото било блъснато от кола преди да го ритне Мъжът

...
Четириногото било блъснато от кола преди да го ритне Мъжът
Коментари Харесай

Мъжът от шокиращото видео с убитата котка в Бургас се извъртя, не била бясна, а като зомби

Четириногото било блъснато от кола преди да го ритне

Мъжът от шокиращото видео с убитата котка в Бургас е декларирал в диалог с проверяващите, че не е отговорен за гибелта на четириногото, защото то е било блъснато от кола. От полицията оповестиха, че той сега е в чужбина и твърдят, че ще бъде разпитан, откакто се завърне в морския град. Оказва се, че има и очевидци, които поддържат неговата версия, сподели кореспондентът на Нова телевизия Цеца Алексова. 

Късно вечерта стана ясно, че мъжът от записа е на 49 години от Бургас. Той си е признал за дейностите. 

Във вторник обаче, часове след обявата на Флагман.бг, в редакцията ни позвъни мъж, който се показа за индивида от шокиращото видео и сподели, че не е ритал котката, а се е опитал да избяга. Бил е уплашен, защото тя изскочила на пътя му изведнъж, а от устата й излизала пяна. Според мен беше или гневна, или преди малко беше изяла заложена отрова, сподели тогава той.

Лилия Багбаева, която е подала сигнала до органите на реда, пък описа пред Нова телевизия по какъв начин на 21 декември на оживената улица „ Гурко ” е видяла клетото животно, покрито със салфетки, с цел да не се вижда окървавеното тяло. 

„ В 18:00 часа се разхождах там с децата си и забелязахме мъртвата котка на тротоара. Беше покрита със салфетки, с цел да не се вижда кръвта, тъй като минават доста малолетни. На идващият ден отново бях тук и започнах свое следствие ”, прибавя тя.

„ Успях да намеря притежател на обект в региона, който ми даде видео, на което се вижда, по какъв начин човек с алено яке минава в 17 часа. Пресича му пътя котка и той я рита ”, показва очевидката, която по-късно подала сигнал на 112. 

„ Полицията одобри сигнала ми и отидох до Районното ръководство, с цел да дам показания ”, добави тя.

Вчера през целия ден се правиха разпити на очевидци от магазините, които са наоколо до мястото, където е убита котката, посочи Алексова. На записите се вижда, че животното идва не от улицата, а откъм магазините, посочи тя. 

„ Да, точна по този начин е. На записите видяхме, че на улицата има котка и тя агонизира на тротоара. Имаме подозрение, че не е блъсната от кола, а нещо друго се е случило. Настоявам за следствие. Много съм възмутена, тъй като нечовешкото отношение към животните е закононарушение “, сподели още Лилия Багбаева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР