Четиринайсет души са били ранени вчера при стрелба, открита по

...
Четиринайсет души са били ранени вчера при стрелба, открита по
Коментари Харесай

При стрелба на погребение в Чикаго са ранени 14 души

Четиринайсет души са били ранени през вчерашния ден при пукотевица, открита по време на заравяне в Чикаго, заяви полицията, предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

Към 18,30 часа локално време е открита пукотевица от кола по хора, събрали се на заравяне, които отвърнали на огъня със пукотевица по автомобила. Това сподели Ерик Картър от чикагската полиция.

Колата по-късно е аварирала, а лидерът и пасажерите в нея са избягали.

Тази нова пукотевица в града, където насилието е ендемично в някои квартали, е осъществена в миг, когато президентът Тръмп споделя, че обстановката там е "по-зле от Афганистан ". Той заплашва да изпрати федерални сътрудници в някои ръководени от демократи градове, с цел да се оправи с повишаването на престъпността.

"Няма да оставим да пропаднат Ню Йорк, Чикаго, Филаделфия, Детройт и Балтимор ", съобщи той и упрекна хората на управителни длъжности в тези градове, че не подхващат дейности против престъпността.

Кметовете демократи на Портланд, Сиатъл, Чикаго, Атланта и Вашингтон изпратиха писмо на министъра на правораздаването, с цел да изразят възражения против едностранно разполагане на федерални сили в техните градове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР