Четиринадесетгодишно момиче е ранено при обстрела на Донецк, получи минно-експлозивна

...
Четиринадесетгодишно момиче е ранено при обстрела на Донецк, получи минно-експлозивна
Коментари Харесай

Тийнейджърка пострада при обстрел в Донецк

Четиринадесетгодишно момиче е ранено при обстрела на Донецк, получи минно-експлозивна рана, оповестиха от Представителството на Донецката национална република в СЦКК, представено от.

„ Според оперативна информация, вследствие на обстрел на адрес: прочие Киевски 23/13, граждански жител, роден през 2006 година, е получил минно-експлозивно пострадване, рана на скалпа в тилната област ", ​​пише в канала на Представителството на Донецката национална република в СЦКК.

Отбелязва се, че вследствие на обстрел от украинските войски на квартал Киевски на град Донецк към 21.00 часа са развалени хранилища, котелно помещение и е регистриран удар в апартамент. Счупена е и тръба на топлофикационната централа, развален е стъклопакетът в котелното помещение.

„ Регистрирани са повреди на подстанция „ Маяк ", вследствие на което 26 трафопоста са изключени, над 5500 клиенти остават без ток. Частично е допустимо наново включване към аварийни линии. Енергийни екипи са почнали инспекция и възобновяване денем ", се споделя в известието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР