Четиринадесет училища в държавните училища на окръг Джеферсън не подкрепят“

...
Четиринадесет училища в държавните училища на окръг Джеферсън не подкрепят“
Коментари Харесай

Шофьорите на автобуси JCPS казват, че тези 14 училища не ги подкрепят с дисциплината на учениците

Четиринадесет учебни заведения в държавните учебни заведения на окръг Джеферсън „ не поддържат “ водачите на рейсове, когато става дума за дисциплинираност на учениците, съгласно лист, възложен от Джон Стовал, началник на синдиката на водачите.

Публикуването на листата следва неявяване на водач този месец поради държанието и дисциплината на учениците, което докара до десетки анулирани направления и деца, които пропущат учебно заведение.

История: Шофьорите на JCPS се оплакват от държанието на учениците. Ето какво вършат децата

Училищата са:

Highland Middle School

Thomas Jefferson Middle School

Marion C. Moore School

Средно учебно заведение Westport

Средно учебно заведение Crosby

Dr. J. Blaine Hudson Middle School

Stuart Academy

Jefferson County Traditional Middle

Zachary Taylor Elementary School

Kennedy Elementary School

Източна гимназия

Dr. Начално учебно заведение William H. Perry

Начално учебно заведение Maupin

Начално учебно заведение Kerrick

Когато учениците се държат неприятно, учебният личен състав и водачите могат да издават рекомендации, които идват с разнообразни последици, съгласно наръчника за поддръжка на учениците и интервенция в държанието на дистрикта.

След заболяването ръководителите на дистрикта започнаха да назначават всеки автобусен комплекс с „ член на личния състав по климата и културата “ на 15 ноември. Техните отговорности включват приемане на рекомендации непосредствено от водачите, гарантиране, че рекомендациите се преглеждат в точния момент и отговаряне на въпроси на водачите по отношение на нарушавания.

„ Ние слушахме и продължаваме да слушаме водачите на рейсове и техните хрумвания за възстановяване на някои възпитаници " държание в рейсовете ", сподели по-рано представителят на JCPS Марк Хеберт. " Някои промени в метода, по който ще обработваме бъдещи рекомендации, са директен резултат от тези полемики. Тези промени би трябвало да доведат до по-бързи решения за допустима дисциплинираност за учениците и по-добра връзка на резултатите с водачите и техните ръководители. само че нещата ескалираха след пандемията COVID-19.

The Courier Journal се снабди със лист с рекомендации за рейсове от предходната година, показващ, че близо 15 000 са били издадени на възпитаници, в които е имало повече от три дузини типа нарушавания, вариращи от физическо принуждение до приложимост или владеене на опиати до игра на кон и други.

Вижте листата: Как учениците се държат неприятно в рейса. Ето листата с рекомендации

„ Има доста обстановки, в които водачите са заплашвани “, сподели водачът, който изиска името й да не се употребява от боязън от отмъщение. „ Децата са отвън надзор и незабавно биват качени назад в рейса. “

Стовал, началник на Teamsters 783, сподели по-рано пред The ​​Courier Journal, че на водачите им е омръзнало да бъдат „ псувани от деца “. < /p>

Осемнадесет водачи са напуснали тази година към края на октомври, демонстрират регионалните записи. На 13 ноември имаше 575 водачи, единствено седем повече от броя на маршрутите, които би трябвало да бъдат покрити, сподели Хебърт.

Тази публикация в началото се появи в Louisville Courier Journal: JCPS автобусни водачи: Тези 14 учебни заведения изостават в държанието на учениците

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР