Четиримата пострадали при верижната катастрофа, станала на АМ Тракия в

...
Четиримата пострадали при верижната катастрофа, станала на АМ Тракия в
Коментари Харесай

След верижната катастрофа на АМ „Тракия”: Ето какво е състоянието на пострадалото семейство

Четиримата потърпевши при верижната злополука, станала на Автомагистрала „ Тракия ” в понеделник са в устойчиво положение.
Те са настанени в Хирургично поделение на МБАЛ-Пазарджик, където са оставени за наблюдаване, оповестяват от болничното заведение.
Пострадалите са без заплаха за живота, заяви началникът на отделението доктор Георги Стоилов. 49-годишният мъж, 41-годишната му брачна половинка и двете им деца на 13 и 15г. са с контузии на корема и гръдния панер, натъртвания и охлузвания.
Майката и децата нямат никакви счупвания, само че автомобила, в който са пътували е с тежки материални вреди. Шофьорът на автомобила е с фрактура на предната стена на челния синус, съветван е с неврохирург. 49-годишният мъж не се нуждае от оперативно лекуване, съобщи доктор Александър Буховски.
Предстои четиримата потърпевши да бъдат изписани от Хирургично поделение. Всички са били с защитни колани, което най-вероятно е помогнало за дребното контузии по тях.
49-годишният Николай Михайлов от София си спомня случилото се преди пътния случай, при който се удрят няколко автомобила.
Той описа, че е нямало по какъв начин да избегне удара в колата пред него, която пък се блъснала в различен автомобил, само че по думите му той се е блъснал леко, а идващият водач след него очевидно е карал много бързо, тъй като ги блъска мощно.
От удара 49-годишният водач губи схващане за няколко минути. После е схванал, че колата им се е завъртяла. По думите му не е имало опция да избегне случая. Благодарен е, че и той и фамилията му не са съществено потърпевши и приема спасяването на четиримата като великденско знамение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР