Четиримата пострадали при катастрофа, станала на АМ Тракия“ на 17

...
Четиримата пострадали при катастрофа, станала на АМ Тракия“ на 17
Коментари Харесай

Пострадалото семейство при верижната катастрофа на АМ “Тракия“ се възстановява в болницата

Четиримата потърпевши при злополука, станала на Автомагистрала „ Тракия “ на 17 април, са настанени в Хирургично поделение на МБАЛ-Пазарджик, където са оставени за наблюдаване. Те са в устойчиво положение и без заплаха за живота, заяви началникът на отделението доктор Георги Стоилов.
Прочетете още
49-годишният мъж, 41-годишната му брачна половинка и двете им деца на 13 и 15г., са с контузии на корема и гръдния панер, натъртвания и охлузвания. Майката и децата нямат никакви счупвания, макар че автомобилът, в който са пътували, е съществено деформиран.

 

Шофьорът на автомобила е с фрактура на предната стена на челния синус, съветван е с неврохирург. 49-годишният мъж не се нуждае от оперативно лекуване, съобщи доктор Александър Буховски. Предстои четиримата потърпевши да бъдат изписани от Хирургично поделение. Всички са били с защитни колани, което най-вероятно е помогнало за дребното контузии по тях.

49-годишният Николай Михайлов от София си спомня случилото се преди пътния случай, при който се удрят няколко автомобила. Той описа, че е нямало по какъв начин да избегне удара в колата пред него, която пък се блъснала в различен автомобил, само че по думите му той се е блъснал леко, а идващият водач след него очевидно е карал много бързо, тъй като ги блъска много мощно, написа 24 часа.

От удара 49-годишният водач губи схващане за няколко минути. После е схванал, че колата им се е завъртяла. По думите му не е имало опция да избегне случая. Благодарен е, че и той и фамилията му не са съществено потърпевши и приема спасяването на четиримата като великденско знамение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР