Четиримата полицаи , които са празнували в заведение в местността

...
Четиримата полицаи , които са празнували в заведение в местността
Коментари Харесай

Полицаите, купонясвали край Сандански, си изпросиха уволнения


Четиримата служители на реда, които са чествали в заведение в местността „ Попина Лъка “ над Сандански , ще бъдат уволнени. Събраните от предварителната инспекция доказателства са съображение за налагане на най-тежкото дисциплинарно наказване, съгласно регионалния шеф на Министерство на вътрешните работи, оповестява БНР.

След като в обществените мрежи бяха публикувани клипове от частно празненство, проведено от горски чиновник, в което бяха разпознати и служители на реда, старши комисар Дойчин Дойчинов разпореди незабавна инспекция. По време на осъществяването ѝ са събрани данни за „ осъществено тежко нарушаване на противоепидемичните ограничения и заповедта на здравния министър, както и на служебната дисциплина  “, се показва в отчета от инспекцията. 

Съобразно наредбите на Закона за Министерство на вътрешните работи е разпоредено образуването на дисциплинарни производства срешу четиримата служители на реда, в хода на които ще бъдат осъществени всички процедурни дейности и събрани нужните доказателства за налагане на най- тежкото наказание- дисциплинарно уволнени е. 

Все още не е ясно какво наказване ще бъде наложено на горския чиновник, провел частното празненство. 

От Регионалната здравна ревизия са изготвили актове за нарушавания на противоепидемичните ограничения, които ще бъдат връчени на участниците в празненството и на притежателя на заведение то.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР