Четирима заподозрени се издирват във Филаделфия, след като са завързали

...
Четирима заподозрени се издирват във Филаделфия, след като са завързали
Коментари Харесай

Семейство от Филаделфия, вързано, нападнато при нахлуване в дома, докато дете гледа смущаващо видео шоу

Четирима обвинени се търсят във Филаделфия, откакто са завързали семейство в дома им по време на отблъскващ въоръжен обир, сниман на видео предходната седмица, оповестиха управляващите.

Жертвата, която сподели на полицията, че управлява бизнес от вкъщи си, стоеше на открито със чиновник малко след 10 часа сутринта на 6 ноември, когато четирима маскирани обвинени изскочиха от черна Acura, полицията във Филаделфия сподели.

Четиримата мъже, разказани като испанци, държаха двойката на прицела и ги принудиха да се върнат в къщата в блок 6600 на 7-ма улица в градския квартал East Oak Lane.

Вътре в дома полицията сподели, че обвинените са вързали и нападнали фамилията и служителя.

Полицията показа смущаващо видео от вътрешността на дома, показващо по какъв начин въоръжените обвинени връзват жертвите в кухня, до момента в който се появява дете.

Заподозрените също се виждат на видеозапис да изнасят нещо, което наподобява като сейф, отвън дома.

Жертвата, която ръководи бизнеса, заяви, че обвинените са откраднали неговия сейф, огнестрелни оръжия и бижута, преди да избягат на запад по 66-то авеню.

Властите помолиха всеки, който има информация за обвинените, да свържете се със Северозападния детективски отдел на отдела на 215-686-3353.


Оригинален източник на публикация: Семейство от Филаделфия, вързано, нападнато при навлизане в дома, до момента в който дете гледа смущаващи видео шоута

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР