Четирима загинаха при тежък пътен инцидент - два микробуса се

...
Четирима загинаха при тежък пътен инцидент - два микробуса се
Коментари Харесай

Четирима загинаха след челен сблъсък между микробуси на Подбалканския път край Сливен

Четирима починаха при тежък пътен случай - два микробуса се сблъскаха челно на Подбалканския път край Сливен, при разклона за село Гавраилово, съобщи Българска национална телевизия.

Тежката злополука е станала към 17.20 часа, когато е получен сигналът. Ударът е настъпил на път I-6 след разклона село Гавраилово в посока София. Служителите на Пътна полиция са съумели да извадят от колите шестима души. Четирима са починали на място, като едната жертва е останала в единия от бусовете. Трима оживели са откарани в болница в тежко положение.

По първични данни автомобилът, който се е движил в посока София е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал насрещно движещия се бус. Вследствие на произшествието единият автомобил се възпламенява, след което огънят обгръща и другия.

Към мястото на произшествието неотложно са изпратени екипи на полиция, спешна помощ и пожарна. На място се прави оглед. Пътят е затворен за придвижване. Обходният маршрут е по пътя Гавраилово - Селиминово и назад. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР