Четирима задържани и иззето значително количество наркотици при проведена спецакция

...
Четирима задържани и иззето значително количество наркотици при проведена спецакция
Коментари Харесай

Млада пловдивчанка изхвърли на земята пакет, полиция влезе в дома й

Четирима арестувани и конфискувано доста количество опиати при извършена спецакция на чиновници  от Първо районно управление (на МВР) в Пловдив в края на предходната седмица. Над 270 грама марихуана, 31 грама амфетамин и пакетче хашиш разкрили проверяващите на адреса на престъпно проявен и осъждан мъж.

Да носят в себе си марихуана били арестувани други трима поданици на регионалния град, двама от които също известни на  служителите на реда. Общо от тях са конфискувани над 19 грама от сухата зелена листна маса.

Срещу причинителите са формирани бързи производства, за които е известена прокуратурата. При аналогични дейности за секване на закононарушенията с опиати, криминалисти от Пето районно управление (на МВР) засекли в жк " Тракия “ тяхна 34-годишна познайничка, която изхвърлила на земята пакет с амфетамин.

Известно количество от веществото и електронна везна били конфискувани при последвалото претършуване в изискванията на необходимост в жилището на пловдивчанката. С разпореждане на наблюдаващ прокурор тя е арестувана за период до 72 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР