Четирима въоръжени мъже нахлуха днес на Европейския панаир на изящните

...
Четирима въоръжени мъже нахлуха днес на Европейския панаир на изящните
Коментари Харесай

Въоръжени мъже извършиха обир на Европейския панаир на изящните изкуства СНИМКИ

Четирима въоръжени мъже нахлуха през днешния ден на Европейския панаир на изящните изкуства в нидерландския град Маастрихт, като на видеозапис се вижда по какъв начин се пробват да разбият защитно стъкло на щанд за бижута, предадоха международните организации.

На видеозапис, публикуван в обществена мрежа, се вижда по какъв начин мъж удря с чук нещо отвън фрагмента, а двама до него размахват оръжия, съобщи Ройтерс.

Първоначално полицията сподели, че няма ранени, само че крадците са избягали с откраднати полезности, без да прецизират какви тъкмо са те. В следствие тя заяви, че към този момент арестува двама от крадците и търси другите двама. Районът е отцепен.



Изложбата на скъпи творби на изкуството, антики и бижута на Европейския панаир на изящните изкуства притегля купувачи и колекционери от целия свят.



Панаирът, който се провежда годишно в Маастрихт, притегля към 75 000 гости. Организаторите споделиха, 242 души от 20 разнообразни страни ще показват сред 25 и 30 юни изкуството си пред аудитория.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР