Четирима участници в организирана престъпна група за наркоразпространение, действала на

...
Четирима участници в организирана престъпна група за наркоразпространение, действала на
Коментари Харесай

Задържаха наркодилъри в Кюстендил, изблъскали и полицейска кола



Четирима участници в проведена незаконна група за наркоразпространение, работила на територията на Кюстендил и София, са открити и арестувани в хода на извършена на 25 ноември профилирана интервенция. В акцията са взели участие чиновници на ГДБОП и сътрудниците им от ТС БОП-Кюстендил.

При подхванатите обиски у четиримата са открити общо към 200 г марихуана и 90 г кокаин, разфасовани на дози за черния пазар , а в границите на осъществените претърсвания са конфискувани везни, бележник със мемоари за продажбите, DVR, мобилни телефони и други доказателства за незаконната им активност.

Единият от участниците бил засечен от чиновниците на Министерство на вътрешните работи на улица в Кюстендил, до момента в който управлявал мерцедеса си . За да изхвърли намиращата се у него дрога, той подхванал брутална маневра за бягство. Дал газ, блъснал една от полицейските коли, блъснал и нанесъл вреди и на паркиран частен автомобил. След като изхвърлил разфасовките с опиати през прозореца, надявайки се това да стане неусетно, спрял на стотина метра от случая и се предал.

Според събраните досега данни групата е работила от декември 2016 година, като е разпространявала в района най-вече кокаин и марихуана.

В Специализирания углавен съд беше импортирано искане от страна на Специализираната прокуратура, за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на Васил Гагарски, Кристиян Недялков и Кристиян Михалков, с повдигнати обвинявания за управление и присъединяване в проведена незаконна група, основана за разпространяване на наркотични субстанции на територията на градовете София и Кюстендил. На четвъртия участник в групата е наложена " парична гаранция ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР