Четирима тийнейджъри са заподозрени за увреждане на чуждо имущество и

...
Четирима тийнейджъри са заподозрени за увреждане на чуждо имущество и
Коментари Харесай

Тийнейджъри запалиха блок и потрошиха 8 коли

Четирима младежи са обвинени за увреждане на непознато имущество и осъществен палеж в град Пловдив. Те са били арестувани от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) довечера. Полицаите реагирали на получен към 2:30 сигнал, че хулиганчета нанасят вреди по лек автомобил „ Форд “, който е бил паркиран на улица „ Богомил “. Униформените незабавно организирали заградителни дейности и малко по-късно били хванати две 15-годишни и две 14-годишни момчета от града.

В хода на извършеното следствие са събрани данни, че обекти на хулиганските им дейности станали и други 7 автомобила, паркирани на същата улица и в региона към нея. Уврежданията по колите били нанесени посредством удари или отрязване на автомобилните гуми.

Допълнително било открито, че към 1.30 часа, употребявайки запалима течност, четиримата провокирали пожар в общо помещение в жилищен блок на ул. „ Месемврия “. Материалите по формираните досъдебни производства са докладвани на дежурен областен прокурор. Спрямо малолетните причинители са взети 24-часови ограничения за задържане. Работата по цялостното документиране на случаите продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР