Четирима свободни, богати и привлекателни мъже ще бранят честта на

...
Четирима свободни, богати и привлекателни мъже ще бранят честта на
Коментари Харесай

Дами, оплакнете очи! Ето ги най-желаните ергени в Пловдив

Четирима свободни, богати и привлекателни мъже ще бранят достойнството на Пловдив в тазгодишната ранглиста " Ерген на годината 2016 ". Синът на републиканския рекордьор на пастирски скок Атанас Търев - Кирил, наследникът на известната хотелиерска фамилия Арабаджиеви - Вълчо, предприемачът и някогашен народен представител Мартин Иванов и притежателят на веригата „ Aladin Foods “ Халед Харфан ще се състезават за влиятелната купа. Всички те са номинирани в категория " Бизнес ".

В категория " Спорт " също има с какво да се похвалим. Сред номинираните там е юношата на Ботев и някогашен състезател на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров, който единствено допреди няколко седмици събираше погледите на дамите на стадион Лаута. Негови съперници за статуетката са сноубордистът от Чепеларе Радослав Янков и панагюрският авто ас Илия Царски.

80 са настоящите български ергени, които ще се състезават в четвъртото издание на влиятелната конкуренция. Четирите съществени категории наред с " Бизнес " и " Спорт " са " Шоубизнес " и " Политика ". В листата попадат поп звездата Павел Николов (от дуета Павел и Венци), младите артисти Антон Григоров и Стефан Попов (от сериала „ Ние, нашите и вашите), футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и проектант Пламен Мирянов.

Завръщане в класацията записва и фолк артистът Илиян, който се разведе и още веднъж попадна в листата на необвързаните мъже. Любопитна е и появяването на Димитър Динев-син, който след раздялата с фолк звездата Емануела още веднъж минава за един от мечтаните мъже в категорията млади и сполучливи предприемачи.

Сред най-перспективните млади мъже е и първородният внук на Симеон Сакскобургготски и негов правоприемник - Борис, откакто попадна в светлините на прожекторите, незабавно провокира вниманието на женската публика в България. Образованият и обаятелен юноша към този момент гради проекти за бъдеща политическа кариера и попадна в идната конкуренция.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР