Четирима, сред които и дете са острадали при катастрофа между

...
Четирима, сред които и дете са острадали при катастрофа между
Коментари Харесай

Две катастрофи край Горна Оряховица. Има починал и ранени, сред които и дете

Четирима, измежду които и дете са острадали при злополука сред три автомобила на пътя сред селата Самоводене и Първомайци. Произшестовето е станало през вчерашния ден към 17,00 ч.

По първична информация лек автомобил „ Пежо “, ръководен от 32-годишна жена от Горна Оряховица е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и поредно се е блъснал в насрещно движещите се лек автомобил „ Тойота “, ръководен от 23-годишна от Горна Оряховица и лек автомобил „ Опел “, ръководен от 19-годишен от село Първомайци. В резултат на това са потърпевши лидерката на пежото и возещото се на задната седалка при нея дете, лидерката на тойотата и пасажер от същия автомобил. Водачите са тествани за употрпеба на алкохол, пробите са негативни. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

62-годишен мотоциклетист от Горна Оряховица, потърпевш при злополука на 6 октомври в Долна Оряховица. Той е настанен за лекуване във великотърновската болница с черепно-мозъчна контузия и по-късно е умрял. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР