Четирима се впускат в надпреварата за кметския пост в мездренското

...
Четирима се впускат в надпреварата за кметския пост в мездренското
Коментари Харесай

Четирима влизат в битката за кмет на село Боденец

Четирима се впускат в конкуренцията за кметския пост в мездренското село Боденец, научи организация BulNews. 
Изборите ще се проведат на 23 октомври. Датата е планувана с декрет на президента Румен Радев. Срокът за подаване на документи от партиите изтече през вчерашния ден, а имената на претендентите ще станат ясни след 27 септември. 
От общинската изборна комисия в Мездра оповестиха, че кандидатите за кметското място са четирима. Свои претенденти са издигнали ГЕРБ, Българска социалистическа партия за България, Земеделски национален съюз и Възраждане. 
Днес ЦИК дефинира посредством чоп номерата в бюлетината на партиите и обединенията. Те се подреждат по следния метод: №1. Политическа партия " Земеделски Народен Съюз " ; №2. Политическа партия ГЕРБ; №3. Политическа партия " Възраждане " ; №4. КП " Българска социалистическа партия за България ".
Припомняме, че кабинетът в кметството в Боденец се оваканти, откакто през август дългогодишният властник Емил Иванчев самичък подаде в Общинската изборна комисия в Мездра молба за овакантяване. Причината е, че някогашният кмет решил да смени попрището си и от началото на месец септември към този момент работи като ватман към БДЖ. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР