Четирима са задържаните по разследване за побой, извършен във Враца

...
Четирима са задържаните по разследване за побой, извършен във Враца
Коментари Харесай

Четирима души са закопчани за побой във Враца

Четирима са арестуваните по следствие за побой, осъществен във Враца в нощта против 9 март, оповестиха от Апелативна прокуратура – София. В хода на следствието в качеството на обвинени са привлечени четирима души - Е.М., на 22 години, Ц.С., на 19 години, И.Б., на 22 години, и И.С., на 21 години. С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Враца те са арестувани за период до 72 часа в ареста към пандиза във Враца.

Според информацията на този стадий е открито, че към 04:30 ч. на 09.03.2024 година на обществено място в града, четиримата са нанесли побой на други трима мъже с букви  Г.Г., И.Д. и З.Т.. По първични данни ударите били нанесени с юмруци и ритници. На Г.Г. е било породено строшаване на лява ябълчна кост и на горна челюст вляво, на И.Д. - разкъсно-контузни рани в региона на лицето, охлузвания и отток по тялото, а на З.Т. - кръвонасядания и оток в региона на тялото.

Предстои внасяне в съда на настояванията на прокуратурата за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените, оповестяват още от Апелативна прокуратура – София.

Българска телеграфна агенция напомня, че миналата седмица в Община Враца се организира среща, на която бяха разисквани опциите за повишение на сигурността в града. Една от аргументите за срещата беше и последният побой в центъра на Враца. Тогава Окръжният прокурор разгласи, че по случая е формирано досъдебно произвеждане и се води следствие за уточняване на дейностите на всички забъркани.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР