Четирима са задържани след катастрофа и сбиване между роднини във

...
Четирима са задържани след катастрофа и сбиване между роднини във
Коментари Харесай

В Долни чифлика задържаха четирима след катастрофа и сбиване между роднини

Четирима са арестувани след злополука и сборичкване сред родственици във Варненско. Мъжете са от Долни чифлик и са на 22, 24, 25 и 28 години.

Скандалът е зародил на 14 юли, към 19.40 часа, в гр. Долни чифлик, след злополука сред родственици на участниците в случая. Непосредствено по-късно се намесила по хулигански метод група мъже, които удряли родственици на едната пострадала в злополуката, съобщи Фокус.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.321 от Наказателен кодекс под надзора на Варненска Районна прокуратура.

С цел задържане на причинителите на лица от дейния престъпен контингент – по линия силови дейности и закононарушения против личността, през вчерашния ден – 22.07., бе извършена профилирана полицейска интервенция. Тя бе под управление на бранш „ Общоопасни закононарушения “ към отдел „ Криминална полиция “ от ОДМВР – Варна. Към криминалистите бяха присъединени и екипи на Охранителна полиция, както и чиновници от бранш „ Специализирани тактически дейности “. 

Документира се незаконната активност на арестуваните. Мъжете остават в ареста за период до 24 часа. На същите са повдигнати обвинявания, а работата по случая продължава под надзора на Варненската районна прокуратура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР