Четирима са пострадали при вчерашната верижна катастрофа в Стара Загора,

...
Четирима са пострадали при вчерашната верижна катастрофа в Стара Загора,
Коментари Харесай

Четирима са пострадали при верижната катастрофа в Стара Загора

Четирима са потърпевши при вчерашната верижна злополука в Стара Загора, оповестиха за  " Фокус "  от ОДМВР-Стара Загора. Снощи в 19:58ч. е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на бул. " Патриарх Евтимий " в гр.Стара Загора.

От информацията досега е ясно, че случаят е сред четири автомобила - л.а. " Фолксваген ", ръководен от 22-годишен мъж, л.а. " БМВ ", ръководен от 25-годишен мъж, л.а. " Мерцедес ", ръководен от 50-годишен мъж и л.а. " Крайслер ", ръководен от 23-годишен мъж.

Пострадали са лидерът и 23-годишен пасажер в л.а. " БМВ ", както и лидерът на л.а. " Фолсваген " и 25-годишен пасажер. Четиримата са настанени в болница с разнообразни пострадвания. По останалите два автомобила са нанесени единствено материални вреди.

Водачите на четирите автомобила са тествани за алкохол с техническо средство, като пробите на всички са негативни. Водача на л.а. " БМВ " е пробван за приложимост на наркотични субстанции, като тестът е негативна, а на лидера на л.а. " Фолксваген ", заради здравословното му положение, е публикуван ваучър за проучване за приложимост на наркотични субстанции. В бранш " Пътна полиция " е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР