Четирима са новорегистрираните с коронавирус в област Кюстендил от изследваните

...
Четирима са новорегистрираните с коронавирус в област Кюстендил от изследваните
Коментари Харесай

Четири нови случая на коронавирус в област Кюстендил

Четирима са новорегистрираните с ковид в област Кюстендил от изследваните през миналото денонощие проби. Трима от тях са поданици на кюстендилския квартал " Изток ". Четвъртото лице е от град Кюстендил, само че също е обвързвано с квартала, осведомят от Областния спешен щаб.

Хоспитализирани в болничното заведение в град Кюстендил към сегашния миг са 17 души. Състоянието на един възрастен мъж, който е с редица съпътстващи тежки болести, продължава да бъде сериозно. Петима души са в относително положително общо положение, а останалите, настанени за лекуване са в приблизително тежко положение.

В интервала от 22 юни до 26 юни има издадени 237 наставления за слагане под карантина. Спазването на карантината в Община Кюстендил се управлява от взаимни екипи на РЗИ, Министерство на вътрешните работи, РЗОК и Общинска защита. Към момента под карантина са 404 души в цялата област.

През миналата седмица са осъществени общо 74 ориентирани инспекции на обекти с публично предопределение, от тях две по сигнал. За същия интервал са осъществени 31 инспекции на лечебни заведения и обекти за търговия на дребно с лекарствени артикули, по отношение на съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР