Четирима руски граждани са се намирали на борда на разбилия

...
Четирима руски граждани са се намирали на борда на разбилия
Коментари Харесай

Четирима руснаци на борда на разбилия се самолет в Непал - Свят

Четирима съветски жители са се намирали на борда на разрушилия се в Непал аероплан. Сред пасажерите са били и по един жител на Австралия, Франция и Аржентина, съобщи Ройтерс.

Посолствотото на Русия в Непал обяснява събитията към произшествието и ориста на съветските жители, оповестяват от дипломатическата задача, осведоми Българска телеграфна агенция. 

Говорител на въздушния превозвач  " Йети Ерлайнс ", притежател на самолета,  заяви, че на борда е имало общо 10 чужденци. 

Пътнически аероплан със 72 души на борда се разруши в град Покхара в Непал. От мястото на злополуката в западната част на дребната хималайска страна са извадени неизяснен брой тела, държавната телевизия по-рано през днешния ден. 

По-късно бе обявено за най-малко 40 открити жертви. 

Според News 18 са починали всички пасажери. Те са били 53 жители на Непал, петима на Индии, четирима руснаци, един ирландец, двама корейци, по един жител на Аржентина и Франция.

Самолетът е изпълнявал полет от Катманду към Покхара - втория по величина град в страната. Катастрофата е станала при кацане на интернационалното летище в Покхара. При постигане на пистата самолетът е избухнал в пламъци. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР