Четирима рибари са били на косъм от удавяне край Черноморец

...
Четирима рибари са били на косъм от удавяне край Черноморец
Коментари Харесай

КОШМАР: Звезда от Сървайвър едва не се удави край Черноморец

Четирима риболовци са били на косъм от удавяне край Черноморец в понеделник рано сутринта. А потресаващият роман на един от тях в обществените мрежи - топмоделът в мъжката мода Али Алиев и участник в един от сезоните на риалити предаването " Сървайвър ", разкри жестокостта на други техни сътрудници, които викали за помощ в намерено море - на вятъра.

Рано сутринта Алиев, който е родом от Бургас, решил с трима другари да лови риба и с лодката потеглили от пристанището в Черноморец. Било още мрачно, когато почнали прехода от региона на Германката към Новия град в Созопол.

Точно там внезапно се закачили за мрежа за паламуд. Докато се опитвали да откопчат плавателния съд от метала обаче отводнителната запушалка се извадила и лодката почнала скоростно да се цялостни с вода. Следва угасване на мотора и минути на смут за четиримата риболовци: 

" Викахме за помощ от потъващата лодка, комично, имаше лодки към нас, и никой не се притече на помощ, едните се жалваха, че може би сме им скъсали мрежата, помолихме ги да ни изтеглят до плажа. Но отговорът беше: " Как да си оставя мрежата? ".

Друга лодка ни сподели, до момента в който минаваше край нас: " Много сте тежки, няма по какъв начин да ви изтегля ” и отпраши към Аркутино за риба (а можеше да ни ескортира, и в случай че потънем изцяло да ни качи на лодката си). Трети пък изобщо не се стопираха на виковете ни за помощ! ", споделя Алиев.

И добавя:

" Боже Господи, не можех да допускам на протичащото се, че никой не се отзовава за помощ, и му е все тая, че четирима индивида ще потънат! Боже Господи, къде отиде човечноста, отзивчивоста, състраданието, възприятието да помогнем!

Добре, че имахме дребен авариен мотор, и с милостивостта на Господ, успяхме да излезем до брега много цялостни с вода! Хора, животът е по-голям от една риба, мрежа или лодка ", покъртен е Али Алиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР