Четирима рибари и едно куче бяха драматично спасени от бурните

...
Четирима рибари и едно куче бяха драматично спасени от бурните
Коментари Харесай

Рибари на омари бяха спасени, след като загубиха способност за управление по време на буря с 15-футови вълни край Кейп Код, драматично видео показва

Четирима риболовци и едно куче бяха трагично избавени от бурните води край крайбрежията на Кейп Код, когато изгубиха качества за ръководство, демонстрират стряскащи фрагменти.

Двама неидентифицирани членове на екипажа бяха избавени с хеликоптер от 65-футовия транспортен съд „ Two Dukes “ във вторник, откакто стихия с 15-футови талази взриви способността им за кормилно ръководство и прозорците на пилотската рубка, последните от които раниха капитана.

Капитанът и първият помощник-капитан на лодката останаха на борда, с цел да оказват помощ при изтеглянето на кораба до брега, разкри бреговата защита на Съединени американски щати Североизток във Фейсбук.

Разтърсващи фрагменти, публикувани от организацията, демонстрират член на бреговата защита, който се потапя в замръзналите води и плува към бедстващия транспортен съд, до момента в който той се клати внезапно във вълните.

Видеото е нарязано, с цел да покаже по какъв начин първият риболовец е повдигнат до хеликоптера MH-60 Jayhawk. Втори член на екипажа беше избавен момент по-късно.

„ Тъй като лодката беше мъртв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР