Четирима работници паднаха от срутил се покрив в чепеларското село

...
Четирима работници паднаха от срутил се покрив в чепеларското село
Коментари Харесай

Четирима строители паднаха от срутил се покрив в родопско село

Четирима служащи паднаха от срутил се покрив в чепеларското село Орехово. " Те поправяли стрехата на къщата. По време на работа са счупила и четиримата полетели надолу. Къщата е двуетажна ", изясни шефът на старши комисар ОДП-Смолян Николай Димов. Мъжете са паднали от порядъка на 7-8 метра височина.

" Чиста трудова акцидент, не знам дали имат трудови контракти. Работниците са ремонтирали покрива на двуетажна къща на двама братя, които живеят в Пловдив. Трима от служащите са от Чепеларе, а един от Орехово ", сподели кмета на селото Павлина Петкова. Пострадалите са на възраст сред 50 и 60 години, били скупчени от едната страна и ковали челна дъска, когато пропада покрива. Транспортирани са до болничното заведение в Смолян.

" И четиримата са в положително общо положение. Прегледани са от травматолог, който откри че нямат счупено. В съответно положение са, беседват. Единият е с натъртвания и е настанен в хирургията за наблюдаване ", оповестиха от Спешния център към МБАЛ-Смолян.

По случая е формирано е досъдебно произвеждане, водят се следствия за конкертните аргументи, които са провокирали случая, съобщи старши комисар Димов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР