Четирима пострадаха, но са без опасност за живота са, след

...
Четирима пострадаха, но са без опасност за живота са, след
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Кюстендилско, има пострадали /снимки/

Четирима пострадаха, само че са без заплаха за живота са, откакто лекият им автомобил "Пежо " бе ударен от "Мерцедес " тази нощ на ГП Е-79 край Кочериново, оповестиха от полицията.
Водачът на мерцедеса е напуснал местопроизшествието, търси се. Пътният случай стана към 1.20 часа тази нощ сред село Мурсалево и пътен възел "Бобошево ".
Лекият автомобил "Пежо " с благоевградска регистрация се движи от Усойка към Мурсалево, в него с изключение на лидера са пътували още един мъж, жена и дете. Връщали са се от женитба в посока Благоевград.
На прав сектор виждат, че идващия с огромна скорост отсреща им "Мерцедес " с кюстендилска регистрация криволичи по пътното платно. Навлиза в тяхната лента, удря с в предната лява част на пежото и след още 100 м. се прекатурва по таван.
Водачът на мерцедеса Асен С. съумява да излезе от смачкания автомобил и бяга в тъмното.
Тримата потърпевши от пежото са превозени за МБАЛ-Дупница, а лидерът за МБАЛ-Благоевград, защото се наложило пожарникарите да режат ламарините, с цел да го извадят от купето.
Пробата му за алкохол е негативна. Четири часа-до 5 часа тази заран пътят бе затворен, а обхода бе през Автомагистрала „ Струма “ сред пътни възли "Бараково и Бобошево ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР