Четирима пострадаха на главен път Е-79 край врачанското село Ребърково.

...
Четирима пострадаха на главен път Е-79 край врачанското село Ребърково.
Коментари Харесай

Черна серия от тежки катастрофи, 4-ма ранени на Е-79, виновният шофьор избяга

Четирима пострадаха на основен път Е-79 край врачанското село Ребърково. Водачът, чийто автомобил е предизвикал злополуката, е избягал.

Той е изпреварвал дълга колона в посока София. Отсрещно идваща кола е пробвала да спре, само че поради мократа пътна настилка е поднесла и е влезнала сред тир и мантинелата. Петима души са били в колата, водачът не е потърпевш, само че четиримата му спътници са настанени в болница.

Заради тежка злополука е краткотрайно затворен за придвижване и Проходът на Републиката. Два леки автомобила се сблъскали към 17:30 ч. в региона на Лагерите и след удара са се възпламенили.  По първична информация са потърпевши жена и към 8-годишно дете от единия автомобил. Екипи на полицията пренасочват леките коли през прохода Шипка, товарните изчакват на място.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че от 0:00 часа до 15:30 часа през днешния ден на територията на страната са зародили общо 49 пътни случая, от които 15 са тежки.

15 минути след среднощ 18-годишен водач умъртви на място двама пешеходци - 22-годишен мъж и 24-годишна жена. Двамата са пресечила на пешеходна пътека на бул. " Сливница ", когато са били пометени от водача с висока скорост. По първични данни той е карал със 100 км/час, придобил е удостоверение за ръководство на МПС преди по-малко от три месеца.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР