Четирима от ръководството на ДБГ, начело със зам.-председателя Найден Зеленогорски,

...
Четирима от ръководството на ДБГ, начело със зам.-председателя Найден Зеленогорски,
Коментари Харесай

Оставки в ДБГ заради декларираната подкрепа за Мая Манолова

Четирима от управлението на ДБГ, отпред със зам.-председателя Найден Зеленогорски, напущат партията. Причината – решението на управлението на ДБГ да поддържа някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Мая Манолова за кмет на София.

Партията напущат още Виолета Донева от Изпълнителния съвет и Филип Симеонов и Пеню Пенев от Националния съвет. Те ще вършат нов десен план, който да е " мост за сливане на дясното " и протягат ръка към " Демократична България ". Вместо Манолова, те поддържат претендента на " Демократична България " арх. Борислав Игнатов.

Така след решението на Зеленогорски да напусне ДБГ, единственото по-разпознаваемо лице в дребната партия, основана преди години от Меглена Кунева, остава ръководителят ѝ Димитър Делчев.

Абсурдът дясна партия да поддържа ляв претендент

" В устава на ДБГ е записано, че партията е дясна. За нас е неуместно дясна партия да поддържа ляв претендент. За нас дясното е идея. Аз се считам за десен политик от януари 90-та година. Няма по какъв начин след 29 години да стана ляв ", сподели Зеленогорски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР