Четирима от протестиращите срещу високите цени на горивата в Берковско

...
Четирима от протестиращите срещу високите цени на горивата в Берковско
Коментари Харесай

Протестиращи срещу високите цени на горивата отнесоха писмени предупреждения от МВР

Четирима от протестиращите против високите цени на горивата в Берковско са отнесли писмени предизвестия от чиновниците на реда, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
За времето от 10.30 до 15.30 часа през вчерашния ден жители се събрали в местността Доцин вир в село Бързия, с цел да покажат недоволството си. По време на митинга били ангажирани 21 служители на реда от Берковица и 6-има от Вършец, както и 7 екипа на жандармерията в Монтана. По време на проявата няе са установени нарушавания на публичният ред и нe е затварян пътя към прохода Петрохан. Четирима от протестърите обаче получили протоколи за полицейско предписание на съображение член 64 от Закона за Министерство на вътрешните работи.
По-спокойно минал митингът в Лом. Там е имало непринудено шествие от към 15 автомобила, които минали по улиците на крайдунавския град. Не са блокирани кръстовища и пътни артерии. Охраната е осъществена от 13-има чиновници на районното ръководство с 6 патрулни коли. По време на митинга не са позволени нарушавания, няма формирани актове, няма произшествия и арестувани лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР