Четирима от арестуваните след трагедията в село Прилеп вече са

...
Четирима от арестуваните след трагедията в село Прилеп вече са
Коментари Харесай

Порезна рана в прасеца и кръвозагуба погубили шофьора, пуснаха четирима от арестуваните

Четирима от задържаните след нещастието в село Прилеп към този момент са на независимост. Това сподели пред бТВ окръжният прокурор Георги Чинев.

Той обаче посочи, че четиримата са били арестувани в качество на очевидци и са освободени, откакто се откри, че нямат съпричастност към убийството на водачът. 

Напомняме, че дете почина, премазано от камион, а водачът бе погубен при улична разпра от разбеснелите се родственици на 6-годишния хлапак. Бащата, дядото и вуйчото на прегазеното дете към момента са арестувани. 

Надявам се през днешния ден да установим кой е килърът, след което ще постановим задържане до 72 часа и ще внесем искане за взимане мярка за неотклонение задържане под стража, съобщи Чинев. 

" След пътното произшествие водачът е бил атакуван в кабината. Установихме при огледа една прорезна рана в региона на прасеца на единия му крайник. Предстои още през днешния ден да бъде направено заключението на съдебно-медицинската експертиза, което ще ни даде аргументите за гибелта ", добави той.

Според него, най-вероятно повода за гибелта е кръвозагуба вследствие от нанесения удар с нож в региона на прасеца. 

Шофьорът не се е опитал да избяга, удостовери окръжният прокурор. 

Вижте какво сподели Пенка - вуйната на прегазеното дете 

" Снощи до момента в който бяхме в селото напрежение нямаше. Успяхме да беседваме с вуйната на прегазеното дете ", сподели пък кореспондентът на бТВ Лора Стаматис.

" Имахме през вчерашния ден курбан. Дойдоха ни посетители от Везенково. Детето излезе единствено. Аз бях вътре. Когато излязох то към този момент беше блъснато ", споделя вуйната Пенка. 

" Започнахме да крещим в суматохата. После пристигнаха служители на реда, коли за спешна помощ. Изкараха ме долу. Брат ми е арестуван. Имаше момиче и момченце, само че животът му спря ", добави тя. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР