Четирима нови служители започват работа в Telenor по програмата за

...
Четирима нови служители започват работа в Telenor по програмата за
Коментари Харесай

Програмата за наемане на хора с увреждания в Telenor приема четирима нови служители

Четирима нови чиновници стартират работа в Telenor по програмата за кариерно развиване на хора с увреждания Open Mind. Това е петата година, в която телекомът приема на работа хора с увреждания, като от 2015 година са наети 17 души.

Продължителността на програмата е две години, само че 5 от участниците в програмата не престават да работят в Telenor и след края ѝ.

" Щастлив съм, че програмата Open Mind продължава своето стабилно развиване и носи положителна смяна, както за компанията и чиновниците, по този начин и за обществото като цяло. Искрено имам вяра, че същинският триумф за програмата ще бъде когато пристигна момента, в който няма потребност от Open Mind ", съобщи основният изпълнителен шеф Джейсън Кинг.

Служителите са работили и работят в разнообразни дирекции, измежду които " Управление на процеси ", " Правни връзки ", " Човешки запаси ", " Маркетинг " и други

" Програмата Open Mind дава опция на хора със усложнения да развият своите обществени и функционални умения и да покачат конкурентоспособността и квалификацията си посредством работа в компанията ", споделят от Telenor. Новите участници в програмата ще се включат в екипите на дирекциите " Маркетинг ", " Финанси " и " Хора и тактика ". В рамките на идващите две години те ще работят по съответни планове, а компанията ще им обезпечи отворена и налична работна среда и съответното за заеманата позиция финансово заплащане.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР