Четирима нападатели със самурайски мечове са атакували полицейски участък в

...
Четирима нападатели със самурайски мечове са атакували полицейски участък в
Коментари Харесай

Загинали и ранени при нападение с мечове над полицейски участък в Индонезия

Четирима нападатели със самурайски мечове са атакували полицейски сектор в западна Индонезия тази сутринта, оповестява СиЕнЕн.

Нападателите са разрушили транспортно средство във входа на полицейското ръководство в провинция Ряу в Пеканбару, на остров Суматра, и се нахвърлили върху офицерите, полицията е ликвидирала и четиримата терористи , разяснява представителят на националната полиция Сетио Уасисто.

Шофьорът на колата се опитал да избяга и е прегазил един служител на реда , други двама полицейски чиновници и един публицист са ранени при нападението. Шофьорът е арестуван, а колата е претърсена за експлозиви .

Това е следващата офанзива, откакто в неделя радикализирано семейство извърши три самоубийствени набези над християнски църкви в Сурабая.

 ДАЕШ избиха и раниха десетки при бомбени набези против църкви в Индонезия Обновена
ДАЕШ избиха и раниха десетки при бомбени набези против църкви в Индонезия

Самоубийствените офанзиви са осъществени от членовете на едно семейство

Неделните офанзиви бяха последвани от друго самоубийствено нахлуване, включващо семейство , този път над полицейско ръководство в Сурабая в понеделник сутринта.

Четирима членове на това семейство са убити при тази нападението. Всичките набези включват и децата фамилиите, които се познават и са изучавали дружно Корана , заяви полицията.

 Нов гибелен атентат в Индонезия
Нов гибелен атентат в Индонезия

Засега се оповестява за ранени служители на реда и цивилни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР