Четирима медици от МБАЛ Д-р Иван Селимински“ получиха награди от

...
Четирима медици от МБАЛ Д-р Иван Селимински“ получиха награди от
Коментари Харесай

Медици от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ получиха награди от Община Сливен за проявен професионализъм и отговорност

Четирима медици от МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ получиха награди от Община Сливен за проявен професионализъм и висока гражданска отговорност.

Главната сестра на болничното заведение Красимира Танева получи наградата „ Милосърдие “ за 2022 година, а със значки на Общината бяха удостоени доктор Петьо Петков – шеф на Отделението по пневмология и фтизиатрия в болничното заведение, доктор Петър Петров – от Отделението по гастроентерология и ст. мед. сестра Мария Карарадева от кабинетите по функционална диагностика.

Наградата на Красимира Танева й бе връчена от заместник-кмета Пепа Чиликова на 25 октомври по време на церемонията по връчване на премиите на Община Сливен за празника на града -Димитровден.

„ Приемам тази премия като самопризнание за цялата болница, за всички сътрудници. Вълнуващо е, когато обществото вижда работата на хората, които всекидневно се сблъскват с проблемите на другите и вършат всичко допустимо, с цел да оказват помощ с каквото могат. За мен е чест да бъда измежду другите, отличени с тази премия през годините “, сподели Красимира Танева.

Красимира Танева от дълги години заема поста основна здравна сестра на най-голямата болница в региона. В работата си е потвърдила своя професионализъм, подготвеност и отговорност, с което е съдействала за развиването и одобряването на болничното заведение като водещо лечебно заведение в региона. Наградата „ Милосърдие “ се присъжда за дългогодишна активност и проявен професионализъм, за научни постижения, за висока гражданска отговорност в региона на опазването на здравето и обществената политика на Община Сливен.

Другите трима медици от МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ бяха удостоени със значка на Община Сливен. Те получиха премиите си от кмета Стефан Радев по време на тържественото съвещание на Общинския съвет, което се организира на 26 октомври. Д-р Петьо Петков е шеф на Отделението по пневмология и фтизиатрия в болничното заведение. Д-р Петър Петров работи в Отделението по гастроентерология, Мария Карарадева е старша здравна сестра в кабинетите по функционална диагностика.

Ръководството на МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ поздравява отличените медици и благодари за всеотдайната им работа през годините. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР