Четирима мъже загинаха при катастрофа на две леки коли в

...
Четирима мъже загинаха при катастрофа на две леки коли в
Коментари Харесай

Четирима загинали в катастрофа край село Микре

Четирима мъже починаха при злополука на две леки коли в региона на село Микре , заяви БНР. Други двама потърпевши при пътния случай са настанени в тежко положение в Ловешката болница.

Заради злополуката беше спряно придвижването по пътя Коритна - Севлиево в региона на Микре, като пътуващите в посока София се пренасочваха по третокласни пътища.

Движението и в двете направления към този момент е възобновено .

Инцидентът е станал към 11.30 ч ., след удар на два автомобила - с варненска и ловешка регистрации. На място са умряли трима мъже, а по-късно в ловешката болница е умрял още един. Двама от починалите са били в единия автомобил и двама в другия, прецизираха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

По-рано имаше по-рано, където почина един човек, а трима бяха ранени.

След злополуката край Микре от Евроцентъра за транспортни политики (ЕЦТП) настояха за бързи ограничения в " Отсечката на гибелта ".

Според първичната информация причина за трагичната злополука е погрешно изпреварване, нещо, което в действителност е постоянно събитие точно в тази зона, дружно с превишената скорост. Те напомнят своите опорни точки за предварителна защита и надзор - пътните знаци, на настилката, разчистване на растителността, вероятно увеличение на камерите .

Само за първите 6 дни на месец юни жертвите на пътя към този момент са 8, а тежките пътно-транспортни катастрофи са 61 . На фона на тази статистика те питат дали Министерство на вътрешните работи има тактика във връзка с пътната сигурност за почналия към този момент летен сезон или тематиката и този път ще се изчерпва с акции на парче и попълване на статистиката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР