Четирима мъже са задържани за притежание на наркотични вещества, незаконни

...
Четирима мъже са задържани за притежание на наркотични вещества, незаконни
Коментари Харесай

Хванаха група мъже с наркотици, незаконни оръжия и крадени вещи

Четирима мъже са арестувани за владеене на наркотични субстанции, противозаконни оръжия и движимости с непостоянен генезис. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Мъжете са на възраст сред 24 и 42 години и са арестувани от чиновниците на Четвърто Районно ръководство – Бургас със съдействието на Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас.

Намерени и конфискувани са наркотични субстанции, три газови и един пневматичен пистолети/ два от които нерегистрирани по законовия ред и голям брой движимости с непостоянен генезис, измежду които колела, мобилни телефони и други

За период от едно денонощие са арестувани: престъпно проявения А.К., 24-годишен, 42-годишния М.М., престъпно проявения М.М., 38-годишен и 27-годишния Ю.А. В дома на 24 годишния А.К., ситуиран на ул. „ Преображенска “ са открити и конфискувани: топче с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/, наргиле със жълто-кафеникава тревна маса /марихуана/, движимости с непостоянен генезис и пневматичен револвер.

В дома на 38-годишния М.М., ситуиран на ул. „ Ален мак “, са открити и конфискувани: електронни везни, стъклени колби, прекурсори /киселина и червен фосфор/, към 4 гр. бяло кристалообразно вещество, реагиращо на полевия нарко-тест на метамфетамин, топче суха тревна маса /канабис/, голям брой движимости с непостоянен генезис, както и три газови револвера. По случаите са формирани бързи полицейски производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР