Четирима мъже бяха признати за виновни за убийството на двама

...
Четирима мъже бяха признати за виновни за убийството на двама
Коментари Харесай

Четирима мъже бяха намушкани до смърт и простреляни двама рапъри по време на петминутно нападение в спалнята

Четирима мъже бяха приети за отговорни за убийството на двама рапъри, които бяха смъртоносно намушкани и простреляни при нахлуване за възмездие на тайфа в Илфорд, Източен Лондон.

Олд Бейли чу, че Сайди Абу Шейх, на 23, и Закария Джейлани Мохамед, на 31, са били оставени мъртви или умиращи в спалня след петминутното " възмездие " нахлуване в Илфорд, източен Лондон, предишния октомври. Трети мъж е прострелян в главата, само че е жив. Още двама съумяват да избягат.

Минути след офанзивата наоколо е разпален бял Mitsubishi Outlander, употребен от нападателите и съдържащ дребен куп облекла. След убийствата локалната полиция сподели, че и двамата мъже от Илфорд са починали в „ неизразим акт на извънредно принуждение “.

Сайди е бил намушкан 28 пъти и прострелян четири пъти, до момента в който Закария е намушкан пет пъти и е прострелян по него най-малко седем пъти. Оцелелият Халид Халид беше прострелян шест пъти. Един патрон влезе в профил на лицето му, мина през главата му и излезе до устата му, причинявайк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР