Четирима мъже бяха признати за виновни в насилие след протест

...
Четирима мъже бяха признати за виновни в насилие след протест
Коментари Харесай

Бандит се срина на подсъдимата скамейка като 4-ма виновни за насилие в хотела за търсещи убежище в Ливърпул

Четирима мъже бяха приети за отговорни в принуждение след митинг пред хотел, в който се обитават търсещи леговище, при който бяха ранени трима служители на реда и фургон за битка с безредиците разпален.

47-годишният Томас Милс, който получи два епилептични припадъка по време на процеса, стартира да ридае на подсъдимата пейка след връщането на присъдите и по-късно падна от мястото си. Съдът беше отсрочен, защото на Милс беше оказана здравна помощ и беше извикана кола за спешна помощ. Той и останалите му подсъдими Брайън Макпадън, 61, Пол Лафърти, 42, и Джонджо О'Донохю, 21, бяха приети за отговорни в принуждение, откакто правосъдните заседатели се съвещаваха шест часа и петнадесет минути.

Четиримата е бил на проява, за която се твърди, че е била проведена от дясното крило на Английската отбранителна лига, която се е състояла пред хотел Suites в Knowsley, Мърсисайд, на 10 февруари предходната година. Четиримата обвинени, всички от Къркби, като се изключи О'Донохю, от центъра на град Ливъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР