Четирима кандидати за президент на Русия обявиха, че се оттеглят

...
Четирима кандидати за президент на Русия обявиха, че се оттеглят
Коментари Харесай

Путин води убедително за изборите в Русия, четирима кандидати се оттеглиха от надпреварата

Четирима претенденти за президент на Русия оповестиха, че се отдръпват от конкуренцията на изборите на 18 март. Решението си те оповестиха часове, преди приключването нощес на периода за банкет на документи за присъединяване във вота. Ирина Волинец – ръководител на Националния наставнически комитет, се отхвърли от борбата за Кремъл в интерес на сегашния президент Владимир Путин.

Като причина тя уточни, че Путин е сложил проблемите на фамилиите с деца и материалната поддръжка за тях във фокуса на акцията си.

Друг претендент, който също се отдръпна, давайки поддръжката си за Путин, е Станислав Полишчук. Депутатът от регионалния парламент на Кострома Владимир Михайлов събра нужните подписи за присъединяване във вота, само че реши да откаже, тъй като си дал сметка, че “не е разпознаваем” в обществото.

А психологът Михаил Козлов се отдръпна, тъй като не разчел финансовите си благоприятни условия. Безспорен любимец в изследванията е Путин с поддръжка сред 67% и 73,2%. Втори е претендентът на либералдемократите Владимир Жириновски с 6% рейтинг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР